DOBOT SYSTEM – роботизирани производителни системи

Новата серия Dobot e усъвършенствана и с повече възможности. Автоматизацията е конкурентното предимство, от което се нуждаят всички компании. Dobot предлага надеждни и гъвкави роботи, които са бързи за разгръщане и безопасни за работа. Нашите роботи са доказали, че намаляват разходите и подобряват ефективността за клиенти от всякакъв размер и в различни индустрии.

Автомобилостроене, производство на храни, медицина, производство на продукти и много други индустрии се нуждаят от роботи, но най-вече от служители за управление на новото поколение роботизирани системи.

Широка гама от малки по размер и безопасни за работа роботи предлага компанията DOBOT. Dobot е световен лидер в интелигентната колаборативна роботика и създател на настолни роботизирани ръце. Основните технологии се разработват вътрешно, включително изкуствен интелект, системна интеграция, интелигентни сензори и други. Членовете на основния екип идват от Китайската академия на науките, Технологичния институт в Harbin, университета Tsinghua, Масачузетския технологичен институт и други престижни академични и изследователски институции.

Cobots работят с прецизност, за сглобяване, като същевременно подобряват ефективността с 10 пъти в сравнение с ръчния труд. С разнообразни модули за захващане на plug and play, cobots могат да се справят с широка гама от деликатни задачи за сглобяване в електроника, уреди и др. В допълнение, cobots са идеални за гъвкаво производство, тъй като могат да бъдат разгърнати и да работят с лекота и спестяват време при промяна на оформлението на производствената линия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top