BUDDY – емоционален робот

Buddy e устройство със завладяваща индивидуалност, което създава илюзия за емоционален контакт с човека, подпомага преодоляване на затруднения в общуването у дома или в институция, съживява ежедневието на хората и ги освобождава от тяхната изолация.

Може да се използва в детската градина, Buddy позволява на учителите да започнат дейности с кодиране в BuddyLab, графичен и интуитивен интерфейс за програмиране. За гимназисти предоставя програмиране на приложение във визуален (блоков) или текстов (python) език. За напредналите в разработката платформата разполага с SDK в JAVA и C/C++.

Изцяло проектиран във Франция, Buddy е робот „емоционален спътник“. Този очарователен робот може да подобри живота на всеки. Неговите възможности са безкрайни тъй като е с отворен код за цялата общност на разработчиците (партньори на трети страни, интегратори, академични лаборатории…) за създаване на нови приложения и умения и да ги разпространявате чрез нашия магазин или да ги интегрирате в специални предложения за услуги.
Проектиран да бъде съвместим с най-популярните инструменти за разработка (Android SDK), Buddy е роботизираното решение, което всеки разработчик мечтае да има представете си и създайте нови решения и аксесоари: отворен, програмируем и мащабируема платформа, за да даде живот на спътник с невероятен потенциал.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top