FABLE – модулна роботизирана система

FABLE са образователни модулни роботи за STEAM обучение, с които учениците могат да изградят робот за секунди и да започнат да програмират за минути, мотивира учениците да изградят самочувствие и да възприемат новите технологии и позволява гъвкаво използване на отделните модули.

Shape Robotics е компания, която разработва иновацията, съчетана с програмиране и роботика. Вдъхновяващото преподаване с роботи и технологии помага на учениците да се подготвят за променящото се бъдеще, където цифровите технологии, изкуственият интелект и автоматизацията все повече навлизат в семейния и професионалния живот.

Технологията на модулните роботи предоставя на училищата отлична динамика за класни стаи със STEAM. STEAM означава наука, технологии, инженерство, изкуства и математика. Различни конфигурации на технологията позволяват изграждане на STEAM лаборатории в училища и гимназии.

Учителите могат да използват продуктите, за да ангажират децата в STEAM образование, така че учениците да са по-добре подготвени за пазарите на труда на бъдещето. Солидното STEAM образование от ранна възраст е от решаващо значение за развиване на новаторско мислене и за придобиване на необходимите умения за навигация в бъдеще.

Fable е модулен робот, който учениците могат да построят за секунди. Те могат да програмират Fable в зависимост от техния опит – от просто блоково програмиране до програмиране на Python. Fable включва широка гама от учебни материали, разработени от учители за учители. В момента хиляди роботи Fable се използват в класните стаи по целия свят.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top